2018. március 22-24-én kerül megrendezésre Budapesten a Budapest Talent Summit 2018 nemzetközi rendezvénysorozata. A rendezvény első napjának fókuszában a Nemzeti Tehetség Program tíz évének fontosabb állomásai és kiemelkedő eredményeinek bemutatása áll, ahol egyúttal sor kerül a sikerek közös megünneplésére is. A Tehetségsegítő Tanács elnöke, Dr. Konczosné Dr. Szombathelyi Márta felkérést kapott, hogy a rendezvény keretében - egyedüli felsőoktatási intézményként - mutassa be a Széchenyi István Egyetem tapasztalatait az NTP-vel kapcsolatban. 

A második napon a V4 tagországok delegációi és szakértői részvételével lehetőség nyílik a tehetséggondozás területén végzett, európai szinten is kimagasló jó gyakorlatok megosztására és a tehetségügyet jövőben is szolgáló közös lehetőségek és kihívások megvitatására. Az esemény harmadik napja ad otthont a Nemzeti Tehetség Program által támogatott kiemelkedő tehetségek alumni találkozójának.

A Budapest Talent Summit

Helyszín: Országház (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.)
A beléptetés helye: XII. kapu

Időpont: 2018. március 22-24.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött. A rendezvény helyszíne az Országház épülete, belépés csak a személyi igazolványszám előzetes megadásával lehetséges, amelyet a regisztrációs felületen lehet megadni. 

Jelentkezés a Nemzeti Tehetség Program 10 éves jubileumi konferencia-napjára (március 22.):
www.bts2018.hu

Jelentkezés a V4 Nemzetközi Tehetségkonferencia-napra (március 23):
www.bts2018.hu/v4

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 2021. június 28. 14:00 - 16:00