Galéria

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 14:00 - 16:00
Szenátusi Ülés 14:00 - 16:00

TMDK jelentkezési rendszer leírása

TMDK-ra jelentkezni a Téma ajánlása űrlap kitöltésével lehet. A jelentkezés online történik, az űrlap belépés után válik láthatóvá. A kitöltéshez szükséges tudnivalók a következőek:

A tdk.sze.hu honlapra való belépés SZE Portál hozzáféréssel történik:

  • aki már regisztrált, az ott használt adataival tud bejelentkezni,
  • akinek nincs ilyen hozzáférése, a NEPTUN kódjával tud regisztrálni. Amennyiben a SZE Portál regisztrációval bármi probléma lenne, az Alumni, Karrier és Információs Központ (AKIK, Új Tudástér 106) munkatársai tudnak segítséget nyújtani.

Hasznos tanács: érdemes a jelentkezési időszak kezdetén ellenőrizni a SZE Portál regisztrációt, és próbaként belépni, nehogy a határidő utolsó napján derüljön ki, hogy a hibás reigsztráció/elfelejtett jelszó miatt nem tudsz jelentkezni a Konferenciára.

TMDK dolgozatot bármilyen témából lehet írni, a tanszéki témakiírások csak ajánlás jellegűek. TMDK-ra jelentkezni a TMDK menüpont / TMDK jelentkezési rendszer almenüjében található Téma ajánlása űrlap kitöltésével lehet. Mindenki e-mailben kap visszajelzést a jelentkezésről. A jelentkezés során szükséges a téma rövid leírásátabsztraktot megadni kb. fél oldalban (szóközökkel min. 1300, max. 2000 karakter).

A Zeneművészeti Intézet hallgatói esetében a jelentkezés menete a következő: a Téma neve az előadni kívánt mű(vek) címe(i), a Téma leírása pedig az a szekció, amelyben szerepelni fog, illetve adott esetben a kíséret leírása.

A TMDK dolgozat tartalmi részének formai követelményei megegyeznek a vonatkozó tudományterület OTDK szekciófelhívásában szereplő előírásokkal: otdt.hu/hu/szekcio-felhivasok  
A helyi fordulón a dolgozat előlapján tüntessétek fel a következőket: név, szak – szakirány, évfolyam, konzulens neve és beosztása, dolgozat címe .

Ha egy dolgozatot többen írnak:
Egy szerző töltse ki a Téma ajánlása űrlapot, erről e-mailt kap, amiben egy link jelzi a társzerzői jelentkezési felület elérhetőségét (amennyiben szükség van rá). Ennek a linknek a megadásával a Társszerzői jelentkezés felületen lehet szerzőként egy már létező témához társszerzőként jelentkezni.

Az űrlapot nem kell kinyomtatni, a konzulens e-mailt kap róla, ahol elektronikusan jóvá tudja hagyni azt.

A jelentkezési és dolgozat feltöltési határidőkkel kapcsolatban az aktuális felhívás ad tájékoztatást. A dolgozatot 1 nyomtatott, spirálozott példányban is le kell adni az illetékes TMDK felelősnél (listájuk ITT található).

 

A jelentkezés menetével és a Konferenciával kapcsolatban kérdések esetén, érdemes átnézni a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) menüpontot. Amennyiben nincs megfelelő válasz a listában az adott kérdésre, keressék a TMDK felelősöket vagy Rákli-Szabados Esztert a szabados@sze.hu e-mail címen.
 

Jelentkezés menete:

1. A http://tdk.sze.hu honlapon a bal felső sarokban található BELÉPÉS gombra való kattintás, 
2. A Jelentkezés menüpontban a Téma ajánlása fülön lehet megadni a nevezési adatokat,
3. Jelentkezés után a rendszer e-mailt küld a felhasználónak a jelentkezés sikerességéről (Mindenkinek javasoljuk, hogy a Neptunban elenőrizze az elsődleges e-mail címét, így fog biztosan levelet kapni a regisztrációról!), 
4. A jelentkezés után nem kell semmit kinyomtatni, a rendszer automatikusan üzenetet küld a konzulensnek, aki e-mailben el tudja fogadni a jelentkezést.
5. Dolgozat feltöltése: Az oldalra történő belépés után a Jelentkezés menüpont TMDK dolgozatok fülre kattintva válik láthatóvá a regisztrált dolgozat címe. Erre klikkelve nyílik meg a feltöltési felület.