TMDK és Tehetségnap
2018. november 7.


LETÖLTHETŐ PROGRAMFÜZET

Tovább

"Motiváció és perspektíva a kutatásban"

 

A Széchenyi István Egyetem és az Oktatási Hivatal közösen rendezi meg a „Motiváció és perspektíva a kutatásban” címet viselő szakmai programját, melyre 2018. október 4-én kerül sor a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér konferenciatermében (ÚT 230/2-3 előadóterem).

Ha érdekel, mit, miért és hogyan kutat egy doktorandusz, hogy miért válik egyre fontosabbá a kutatók szerepe a világban, s hogy miért is hasznos kutatni, akkor gyere el, hallgasd meg első kézből, kötetlen előadásokon keresztül a válaszokat, és „tedd magad próbára” a tréningen! Célunk, hogy bemutassuk a kutatói életpályát és megismertessük az oda vezető utat.

A délelőtt folyamán egyetemünk két doktorandusz hallgatója (dr. Csitei Béla és Károlyfi Kitti) is előadást tart, délután pedig Imre Katalin, az Oktatási Hivatal munkatársa tart tréninget „Komfortos pánik” címmel.

Tovább

Az Audi Hungaria Járműmérnöki Kar Tehetségnapot szervez hallgatói számára. 

Időpont: 2018. szeptember 26. szerda 14:00-15:30

Helyszín: BMT Foyer

A program keretében ízleítőt kaphatsz a kar Tanszékeinek és hallgatói csapatainak tevékenységéből és kutatási témáiból. Megmutatjuk, hogy a tehetséggondozás keretében befektettt plusz munka hogyan válik a javadra és miként térül meg a jövőben. 

Tovább

 FELHÍVÁS 

 

A Széchenyi István Egyetem Tudományos és Művészeti Diákköri Tanácsa és Hallgatói Önkormányzata

2018. november 7-én

Tehetségnappal egybekötött
Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát
rendez hallgatói számára.
 

Tovább

Eseménynaptár

EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2019. január 10. 10:00 - 2019. január 12. 17:00