Kezdődik a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia

Március 26. és április 18. között több ezer hazai és határon túli magyar hallgató méri össze tudását a legnagyobb felsőoktatási tudományos versenyen. A 16 szekcióba nevezett dolgozatok szerzői az egyetemek és főiskolák e téren legkiválóbb hallgatói. A kétévente megszervezett konferencia és verseny helyszínei a hazai és határon túli magyar felsőoktatási intézmények.

Egyetemünket 119 hallgató képviseli 104 dolgozattal, 10 tudományterületen, és utaznak el a következő hetekben Budapestre, Sárospatakra, Debrecenbe, Kolozsvárra és Szegedre. A rendezvényen mintegy 50 oktatónk szakmai bírálóként és zsűritagként vesz részt. Szurkoljunk együtt hallgatóinkért és kövessük nyomon utazásukat, eredményeiket az aulában, a tdk.sze.hu és a facebook.com/tdksze oldalakon.

Ha szeretnél részt venni a 2017-es OTDK-n, jelentkezz a tavaszi helyi TDK konferenciára (tdk.sze.hu). Jó lehetőség számodra, ha szeretnél kitűnni a sokaságból, ha szeretnéd megmutatni a tehetségedet, ha sikerre és elismerésre vágysz, ha magával ragadott egy különleges téma, amit szeretnél megosztani másokkal. A tavaszi TDK konferenciát az április 22-i Tehetség Nap keretében rendezzük meg, a nap végén az OTDK résztvevők és konzulenseik ünnepélyes köszöntésére kerül sor. 

A SZE hallgatóinak részvételét a Nemzeti Tehetség Program támogatja. 

       


Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 2021. június 28. 14:00 - 16:00