A Magyar Templeton Programba mentorként bekerült Barla Ferenc tanszéki mérnök, a Fizika és Kémia tanszék kollégája. Munkájához sok sikert kíváunk!
http://templetonprogram.hu/mentorok/barla-ferenc
Barla Ferenc mentoráltja a 12 éves Csimma Viktor
http://templetonprogram.hu/fellowk/csimma-viktor

A Programban szintén mentorként tevékenykedik Krecht Rudolf, mechatronikai mérnök szakos hallgató. Munkájához sok sikert kívánunk! 
http://templetonprogram.hu/mentorok/krecht-rudolf
Krecht Rudolf mentoráljta a 11 éves Keszei Péter Miklós.
http://templetonprogram.hu/fellowk/keszei-peter-miklos 


A Magyar Templeton Program a világon egyedülálló, kísérleti tehetségazonosító és tehetséggazdagító program, amelynek célja, hogy megtalálja és 2016. márciusától egy éven át személyre szabott tehetséggondozó programban részesítse a beválogatott 315 Junior Templeton Fellow-t. A Fellow-k 10 és 29 év közötti, kivételes magyar kognitív tehetségek, olyan fiatalok, akiknek a gondolkodási és megismerési képességei átütőek. A teljes programot magyar szakemberek dolgozták ki egy új módszertan mentén, melynek lényege, hogy a nemzeti tehetséghálózat bevonásával 20 ezer tehetséges jelentkezőből komplex, többkörös online beválogatási rendszer segítségével találjuk meg azokat a fiatal reménységeket, akiknek a kibontakozását személyre szabott programokkal támogatjuk. A program fontos célkitűzése, hogy a tehetségek személyes sikereinek elérése mellett abban is segítse őket, hogy a tevékenységük pozitív hatással legyen a szűkebb és a tágabb környezetükre, az emberiség sorsára.

 

 

 

Eseménynaptár

Szenátusi Ülés 2021. június 28. 14:00 - 16:00