A Széchenyi István Egyetemen a 2015/2016-os tavaszi félévben a tehetséggondozáshoz kapcsolódó programokat több, a Nemzeti Tehetség Program keretein belül elnyert projekt támogatja. 

Intézményi TDK Műhely támogatása - NTP-HHTDK-15-0077
Az TMDK és Tehetségnap, valamint a kapcsolódó rendezvények lebonyolítására 1,075 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részestült a SZE. A projekt keretein belül a hallgatói tudományos tevékenységre való felkészítő képzések kerülnek lebonyolításra, megrendezzük a 27. intézményi Tudományos és Művészeti Diákköri Konferenciát, és támogatjuk a hallgatói konferencia részvételt és publikációk megjelentetését.  
Hasonló pályázati konstrukció keretében az AK, az ÉÉKK és a KGK kari diákköri műhelyei is támogatásban részesültek.

Tehetségsegítő Tanács támogatása -  NTP-HHTT-05-0016
A Széchenyi István Egyetem Tehetségsegítő Tanácsának aktuális programjai 1,007 millió Ft vissza nem térítendő  támogatásban részesültek. A projekt keretein belül a tehetségsegítést, a tehetségesek produktumait hasznosító térségi program kidolgozását tervezzük, amely a középiskolákkal való együttműködését erősítő Tehetséghíd program. A támogatói és partnerhálózat bővítése érdekében vállalati "Tehetségbörzét" tervezünk. 


 

Eseménynaptár

Munkaszüneti nap 2019. október 23.
Magyar Tudomány Ünnepe 2019. november 4.
XIV. Regionális Állásbörze 2019. november 19.